Wiener Bustransfer Bestellung auf Deutsch Französisch Busrundfahrten Buchung Wien Busreisebüro Wien Busbestellung Spanisch Busunternehmen Wiener Busausflüge Niederländisch Information Busvermietung Wien Polnisch Tschechisch Minibusvermietung Wiener Busrundfahrten Busausflüge Kroatisch Busrundfahrten Wien Bustransfers Schwedisch Busvermietung Wien Busreisen Wien Busunternehmer Finnisch Griechisch Bustransfers Wien Busse
Minibusse Wien Vermietung Englisch Busreisen Italienisch Busrundfahrten Wien Minibusvermietung Portugiesisch Busausflüge Wien Ungarisch Busrundfahrten Wien Minibusse Busbestellung Wien Rumänisch Busreisebüro Slowakisch Busreisen Information Bustransfers Busunternehmen Wien Slowenisch Busrundfahrten Busreisen Norwegisch Bustransfers Wien Wiener Busrundfahrten Angebote Dänisch Türkisch Busunternehmer Wien Busausflüge
 
Tel.: +43 1 966 02 61 |
TNajem avtobusa na Dunaju: Najem avtobusov in minibusov za krožne vožnje, avtobusne izlete in avtobusni transfer

Izposoja avtobusov in minibusov na Dunaju

Prisrčno dobrodošli pri ViennaBus.com! Če iščete avtobus ali minibus za avtobusno krožno vožnjo, avtobusni transfer ali avtobusni izlet na Dunaju, iz Dunaja ali na Dunaj, ste na pravem mestu. Naša ekipa profesionalcev ponuja najem avtobusa in najem minibusa za vsako priložnost, kot je razgledna krožna vožnja po mestu, mestni transfer na prireditve in dogodke in seveda tudi transfer na letališče - letališče Dunaj Schwechat ali letališče Bratislava. Veselilo nas bo, da vam lahko z našimi avtobusi in minibusi pomagamo in smo vam za vaša vprašanja vedno na razpolago.

Radi pomagamo tudi pri načrtovanju potovanj na Dunaj in pri obisku dogodkov na Dunaju, svetujemo pri izbiri restavracij pri katerih priskrbimo tudi rezervacije, izvajamo rezervacije hotelov in organiziramo turistične vodiče, vodje potovanj, hostese za razne dogodke, nastopajoče umetnike, prevajalce, koncertne vstopnice, vožnje s kočijo, vodenje po mestu, vodenje po muzejih in druge storitve okrog kulture in turizma na Dunaju.

Za naročilo avtobusa in najem avtobusa nas lahko povprašate v naslednjih jezikih:
v nemščini, angleščini, francoščini, italijanščini, španščini, madžarščini, romunščini, ruščini in v bolgarščini.
Tako najamete avtobus na Dunaju
Stichwortliste

Za najem avtobusa ali minibusa za krožno vožnjo, avtobusni transfer ali avtobusni izlet, uporabite, prosimo, naš obrazec za naročilo avtobusa ali nam pošljite e-pošto na . Naša dobro usposobljena ekipa vam prijazno in kompetentno svetuje in vam posreduje ponudbo za vaše naročilo avtobusa. V posebej nujnih primerih smo vam z veseljem na voljo tudi na telefonski številki +43 1 966 02 61 . Prosimo, upoštevajte, da za hitro in učinkovito pomoč za vaš avtobusni transfer in avtobusno krožno vožnjo potrebujemo naslednje podatke:

  • Ime, telefonsko številko in e-poštni naslov naročnika
  • Datum, čas pričetka in trajanje želene avtobusne vožnje
  • Število potnikov in namen vožnje
  • Število in vrsto potrebnih vozil (avtobus, minibus)
  • Želeno velikost avtobusa, napise na avtobusu in opremo avtobusa
  • Kraj odhoda in cilj vožnje, morebitne vmesne postanke
  • Ime in številko mobilnega telefona osebe, s katero se bomo lahko dogovarjali med vožnjo
Nasvet: Za osebe z omejeno gibljivostjo nudimo avtobusni transfer in avtobusne krožne vožnje tudi z minibusi, ki so prirejeni za invalidske vozičke!

Po prejemu vašega povpraševanja vam - ponavadi že v nekaj urah - izdelamo ponudbo z natančno informacijo o ceni za vaš najem avtobusa ali najem minibusa. Ta obrazec se lahko istočasno uporabi kot obrazec za naročilo. Za naročilo avtobusne vožnje, nam samo pošljete podpisan obrazec po telefaksu ali pošti. Nato v kratkem prejmete našo povratno potrditev z vsemi pomembnimi podatki, ki zadevajo vašo avtobusno vožnjo, avtobusni izlet ali avtobusni transfer na Dunaju, iz Dunaja ali na Dunaj. Na vaša vprašanja bomo radi odgovorili pod . Veselimo se že vaših sporočil!

Ponudnikova informacija v skladu z avstrijskim zakonom o medijih in e-prodajo.

Na strani www.viennabus.com online ponujen najem avtobusov in najem minibusov za avtobusni transfer, avtobusne krožne vožnje in avtobusne izlete je storitev podjetja City Tours, identifikacijska številka za davek na dodano vrednost ATU62174845, s sedežem v A-1120 Wien, Rosaliagasse 19/6, vpisana pri gospodarskem sodišču na Dunaju pod številko podjetja 270290k, ki jo vodita direktorja Alexander Ehrlich in Radosveta Iontcheva, je član Gospodarske zbornice Dunaj v strokovni skupini potovalnih uradov in je vpisana v seznam prirediteljev potovanj pri zveznem ministrstvu za gospodarstvo in delo pod številko prireditelja 2006/0029 in v avstrijskem registru za obdelavo podatkov z DVR-številko 3000394. Vse pogodbe, sklenjene preko ViennaBus so podvržene Splošnim poslovnim pogojem podjetja City Tours. Zavarovanje plačil strank je zagotovljeno s strani ERSTE Bank AG pod številko garancije 18.317.005, kot izvajalec nastopa Europäische Reiseversicherung, Augasse 5-7, A-1090 Wien. Pristojno je sodišče na Dunaju, bančna povezava za notranja plačila se glasi: Erste Bank, Gudrunstrasse 122, A-1100 Wien, BLZ 20111, številka računa 28546155600; za mednarodna plačila: IBAN = AT85 2011 1285 4615 5600, BIC = GIBAATWW.

Naročilo avtobusa na Dunaju s plačilom z Master Card Naročilo avtobusa na Dunaju s plačilom z Diners Club Naročilo avtobusa na Dunaju s plačilom z Visa Card