Βιεννέζος Μεταφορές με λεωφορείο Κράτηση Γερμανικά Γαλλικά Ξενάγηση με λεωφορείο Κράτηση Βιέννη Ταξιδιωτικό γραφείο Βιέννη Κράτηση λεωφορείου Ισπανικά Επιχείρηση λεωφορείων  Βιεννέζος Εκδρομές με λεωφορείο Ολλανδικά Πληροφορία Ενοικίαση λεωφορείων (πούλμαν) Βιέννη Πολωνικά Βιεννέζος Ξενάγηση με λεωφορείο Εκδρομές με λεωφορείο Kroatisch Ξενάγηση με λεωφορείο Βιέννη Μεταφορές με λεωφορείοs Schwedisch Ενοικίαση λεωφορείων (πούλμαν) Βιέννη Ταξίδι με λεωφορείο Βιέννη Επιχείρηση λεωφορείων  Φινλανδικά Ελληνικά Μεταφορές με λεωφορείοs Βιέννη Λεωφορεία (πούλμαν)
Minibus Βιέννη Ενοικίαση Αγγλικά Ταξίδι με λεωφορείο Italienisch Ξενάγηση με λεωφορείο Βιέννη Ενοικίαση minibus Πορτογαλικά Εκδρομές με λεωφορείο Βιέννη Ουγγρικά Ξενάγηση με λεωφορείο Βιέννη Minibus Κράτηση λεωφορείου Βιέννη Ρουμανικά Ταξιδιωτικό γραφείο Σλοβακικά Ταξίδι με λεωφορείο Πληροφορία Μεταφορές με λεωφορείοs Επιχείρηση λεωφορείων  Βιέννη Σλοβενικά Ξενάγηση με λεωφορείο Ταξίδι με λεωφορείο Νορβηγικά Μεταφορές με λεωφορείοs Βιέννη Βιεννέζος Ξενάγηση με λεωφορείο Προσφορά Δανικά Τουρκικά Κράτηση λεωφορείου Βιέννη Εκδρομές με λεωφορείο
 
Tel.: +43 1 966 02 61 |
Ενοικίαση λεωφορείων (πούλμαν) στη Βιέννη: ενοικίαση λεωφορείων (πούλμαν) και mini-bus για ξεναγήσεις, εκδρομές και μεταφορές με λεωφορείο

Ενοικίαση λεωφορείων (πούλμαν) και mini-bus στη Βιέννη

Καλώς ήρθατε στη ViennaBus.com! Αν ψάχνετε λεωφορείο (πούλμαν) ή mini-bus για ξεναγήσεις, μεταφορές και εκδρομές στη Βιέννη, από και προς τη Βιέννη, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος: Η εξειδικευμένη επαγγελματική ομάδα μας προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης λεωφορείων (πούλμαν) ή minibus για κάθε περίσταση: ξενάγηση στην πόλη της Βιέννης, μεταφορές στη Βιέννη για οποιαδήποτε εκδήλωση, καθώς και μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο Schwechat (Σβέχατ) ή στο αεροδρόμιο Bratislava (Μπρατισλάβα). Θα ήταν χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε με τα λεωφορεία (πούλμαν) ή τα mini-bus μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε θα θέλατε να ρωτήσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στέλνοντας στη διεύθυνση .

Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε στην οργάνωση ταξιδιών στη Βιέννη ή εκδηλώσεων εκεί. Η ViennaBus μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε κάποιο εστιατόριο, αλλά και στην κράτηση σας σε αυτό, να κάνετε κράτηση σε ξενοδοχείο, να βρείτε ξεναγούς, υπεύθυνους εκδηλώσεων, καλλιτέχνες σόου, διερμηνείς, και υπεύθυνους δραστηριοτήτων. Σας παρέχουμε επίσης εισιτήρια για συναυλίες, διαδρομές με άμαξα, ξεναγήσεις σε μουσεία και στην πόλη, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πολιτιστική και τουριστική υπηρεσία.

Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας σχετικά με την κράτηση και την ενοικίαση λεωφορείων στις παρακάτω γλώσσες:
γερμανικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, ουγγρικά, ρουμανικά, ρωσικά, και βουλγαρικά.
Κρατήσεις λεωφορείων (πούλμαν) στη Βιέννη
Stichwortliste

Για να κάνετε κράτηση λεωφορείου (πούλμαν) ή minibus για ταξίδι μετ' επιστροφής, μεταφορές ή εκδρομές, παρακαλείσθε όπως συμπληρώσετε το παρακάτω 'έντυπο κράτησης λεωφορείων' ή μπορείτε να στείλετε ένα mail στη διεύθυνση . Η εξειδικευμένη και φιλική ομάδα μας θα απαντήσει το συντομότερο δυνατό και θα σας αποστείλει προσφορά σχετικά με την κράτησή σας. Σε περίπτωση άμεσης ανάγκης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο +43 1 966 02 61. Προκειμένου να σας βοηθήσουμε το συντομότερο και αποτελεσματικά, χρειαζόμαστε τα παρακάτω στοιχεία που αφορούν στις μεταφορές και στις ξεναγήσεις σας με λεωφορείο:

  • Όνομα, αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση του πελάτη
  • Ημερομηνία, έναρξη και διάρκεια του ταξιδιού
  • Αριθμό ταξιδιωτών και προορισμό του ταξιδιού
  • Αριθμό και τύπο των επιθυμητών οχημάτων (λεωφορεία, minibus)
  • Μέγεθος του επιθυμητού λεωφορείου, αριθμό πινακίδας του λεωφορείου και εξοπλισμό του λεωφορείου
  • Σημείο αναχώρησης, προορισμός ταξιδιού και ενδεχόμενες ενδιάμεσες στάσεις
  • Όνομα και αριθμό τηλεφώνου του υπεύθυνου για το γκρουπ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού
Σημείωση: Για άτομα με ειδικές ανάγκες προσφέρουμε μεταφορές με λεωφορεία και minibus, καθώς και ξεναγήσεις με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα!

Με την αποστολή του αιτήματός σας, λαμβάνετε- συνήθως εντός μιας ώρας- μια προσφορά με λεπτομερείς τιμές όσον αφορά την ενοικίαση λεωφορείου (πούλμαν) ή minibus. Η προσφορά αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως έντυπο κράτησης: για να κάνετε κράτηση ταξιδιού, συμπληρώνετε το έντυπο κράτησης και μας το αποστέλλετε με φαξ ή με το ταχυδρομείο. Θα λάβετε, στη συνέχεια, μια επιβεβαίωση με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας, την εκδρομή ή τη μεταφορά σας στη Βιέννη, από και προς τη Βιέννη. Είμαστε στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε στη διεύθυνση . Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Αρμόδιος πληροφοριών σύμφωνα με τους αυστριακούς νόμους των μέσων επικοινωνίας και του ηλεκτρονικού εμπορίου

Η ενοικίαση λεωφορείων και minibus που προσφέρεται διαδικτυακά στη διεύθυνση www.viennabus.com για μεταφορές, ξεναγήσεις και εκδρομές με λεωφορείο είναι μια υπηρεσία της εταιρείας City Tours Austria, με αριθμό ΦΚΕ ATU62174845, με έδρα στη Rosaliagasse 19/6, A-1120 Βιέννη. Εγγεγραμμένη στο Εμποροδικείο της Βιέννης με αριθμό καταχώρησης 270290k. Διευθύνοντες: Alexander Ehrlich και Radosveta Ehrlich, μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Βιέννης, σε ταξιδιωτικά γραφεία ειδικών γκρουπ, εγγεγραμμένη στη λίστα γραφείων διοργάνωσης ταξιδιών του ομοσπονδιακού υπουργείου οικονομίας και εργασίας με αριθμό 2006/0029 και στο αυστριακό μητρώο επεξεργασίας δεδομένων με αριθμό DVR 3000394. Κάθε συμβόλαιο με τη ViennaBus υπόκειται στους γενικούς όρους συναλλαγών της City Tours Austria. Η ασφάλεια πληρωμής του πελάτη εξασφαλίζεται από την ERSTE Bank AG με αριθμό εγγύησης 18.317.005, εκτελεστής: Ευρωπαϊκή Ασφάλιση Ταξιδιού, Augasse 5-7, A-1090, Βιέννη. Δικαιοδοσία: Βιέννη. Λογαριασμός τράπεζας για εθνικές πληρωμές: Erste Bank, Gudrunstrasse 122, A-1100 Βιέννη, BLZ 20111, Αριθμός Λογαριασμού 28546155600; Για διεθνείς πληρωμές: IBAN = AT85 2011 1285 4615 5600, BIC = GIBAATWW.

Κράτηση λεωφορείου (πούλμαν) στη Βιέννη με πληρωμή μέσω Master Card Κράτηση λεωφορείου (πούλμαν) στη Βιέννη με πληρωμή μέσω Diners Club Κράτηση λεωφορείου (πούλμαν) στη Βιέννη με πληρωμή μέσω Visa Card