Wiener Bustransfer Bestellung auf Deutsch Französisch Busrundfahrten Buchung Wien Busreisebüro Wien Busbestellung Spanisch Busunternehmen Wiener Busausflüge Niederländisch Information Busvermietung Wien Polnisch Tschechisch Minibusvermietung Wiener Busrundfahrten Busausflüge Kroatisch Busrundfahrten Wien Bustransfers Schwedisch Busvermietung Wien Busreisen Wien Busunternehmer Finnisch Griechisch Bustransfers Wien Busse
Minibusse Wien Vermietung Englisch Busreisen Italienisch Busrundfahrten Wien Minibusvermietung Portugiesisch Busausflüge Wien Ungarisch Busrundfahrten Wien Minibusse Busbestellung Wien Rumänisch Busreisebüro Slowakisch Busreisen Information Bustransfers Busunternehmen Wien Slowenisch Busrundfahrten Busreisen Norwegisch Bustransfers Wien Wiener Busrundfahrten Angebote Dänisch Türkisch Busunternehmer Wien Busausflüge
 
Tel.: +43 1 966 02 61 |
Bussinvuokraus Wienissä: Bussin ja minibussin vuokraus bussikierroksille, bussiretkille ja bussikuljetuksiin

Bussinvuokraus ja minibussinvuokraus Wienissä

Tervetuloa sivuillemme ViennaBus.com! Jos etsitte bussia tai minibussia bussikierroksia, bussikuljetuksia tai bussiretkiä varten Wienissä, Wienistä tai Wieniin, olette oikeassa paikassa. Ammattitaitoinen tiimimme tarjoaa bussin ja minibussin vuokrausta kaikenlaisiin tilaisuuksiin, esimerkiksi nähtävyyksien katseluun ja kaupunkikiertoajeluun Wienissä, tapahtumakuljetuksiin sekä lentokenttäkuljetuksiin Wienin lentokentälle Schwechatiin tai Bratislavan lentokentälle. Iloitsemme voidessamme auttaa Teitä busseihin ja minibusseihin liittyvissä asioissa ja olemme tavoitettavissa kaikkina aikoina kysymyksiänne varten sähköpostitse .

Autamme mielellämme Wieniin suuntautuvien matkojen suunnittelussa sekä tapahtumien valmistelussa Wienissä, neuvomme ravintolavalinnassa ja pöytävarauksessa, toteutamme hotellivaraukset ja järjestämme matkaoppaat, matkanjohtajat, tapahtumaisännät ja -emännät, esiintyjät, tulkit, konserttiliput, hevosvaunuajelut, kaupunkiopastukset, museo-opastukset ja muut kulttuuri- ja turistipalvelut Wienissä.

Voitte kysyä meiltä bussien tilauksesta ja vuokrauksesta seuraavilla kielillä:
saksa, englanti, ranska, italia, espanja, unkari, romania, venäjä ja bulgaria.
Näin vuokraat bussin Wienissä
Stichwortliste

Vuokrataksesi bussin tai minibussin bussikierroksia, bussiretkiä tai bussikuljetuksia varten, käytä bussintilauslomaketta tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen . Meidän koulutettu tiimimme neuvoo Teitä osaavasti ja ystävällisesti ja tekee Teille pian tarjouksen bussitilauksestanne. Kiireisissä tapauksissa tavoitatte meidät myös puhelimitse +43 1 966 02 61. Olkaa hyvä ja huomioikaa, että tarvitsemme ehdottomasti seuraavat tiedot bussikuljetuksistanne ja bussikierroksistanne voidaksemme auttaa Teitä nopeasti ja tehokkaasti:

  • Tilaajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Toivotun bussiajelun päivämäärä, aloitusaika ja kesto
  • Kuljetettavien henkilöiden lukumäärä ja ajon päämäärä
  • Tarvittavien ajoneuvojen lukumäärä ja tyyppi (bussi, minibussi)
  • Toivottu bussin koko, bussin opasteet ja varustelu
  • Lähtöpaikka ja kohde, mahdolliset välipysähdykset
  • Ajonaikaisen yhteyshenkilön nimi ja matkapuhelinnumero
Huomautus: Tarjoamme liikuntarajoitteisille bussikuljetuksia ja bussiajeluita pyörätuoleille soveltuvissa minibusseissa!

Saatte meiltä tarjouksen sekä yksityiskohtaiset hintatiedot bussin tai minibussin vuokrauksesta kyselynne saapumisen jälkeen - yleensä muutaman tunnin sisään. Tätä tarjousta voi käyttää myös tilauslomakkeena: tilataksenne kyseisen bussiajelun lähettäkää allekirjoitettu lomake meille faksilla tai postitse. Saatte pian meiltä vahvistuksen, jossa on kaikki tärkeät tiedot bussikierroksestanne, bussiretkestänne tai bussikuljetuksestanne Wienissä, Wienistä tai Wieniin. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne kaikkina aikoina sähköpostitse . Iloitsemme yhteydenotostanne!

Tiedot palveluntarjoajasta Itävallan medialain ja internetkauppalain mukaan

Osoitteessa www.viennabus.com tarjottava bussinvuokraus ja minibussinvuokraus bussikierroksia, bussikuljetuksia tai bussiretkiä on palvelu, jota tarjoaa yritys City Tours Reisebüro Ehrlich OG, liikevaihtoveronumero ATU62174845, toimipaikka A-1120 Wien, Rosaliagasse 19/6, rekisteröity Wienin kauppaoikeudessa yritysrekisterinumerolla 270290k, toimitusjohtajat Alexander Ehrlich ja Radosveta Ehrlich, Wienin talouskamarin jäsen erikoisryhmässä matkatoimistot, rekisteröity Itävallan liittovaltion talous- ja työministeriön matkanjärjestäjien luetteloon järjestäjänumerolla 2006/0029 ja Itävallan tietojenkäsittelyrekisteriin DVR-numerolla 3000394. Kaikki ViennaBussin tekemät sopimukset ovat yrityksen City Tours Reisebüro Ehrlich OG "yleisten sopimusehtojen" alaisia. Asiakkaan maksun turvallisuuden takaa ERSTE Bank AG takuunumerolla 18.317.005, selvitysmiehenä toimii Europäische Reiseversicherung, Augasse 5-7, A-1090 Wien. Oikeuspaikka on Wien, pankkiyhteys kansallisille maksuille: Erste Bank, Gudrunstrasse 122, A-1100 Wien, BLZ 20111, tilinumero 28546155600; kansainvälisille maksuille: IBAN = AT85 2011 1285 4615 5600, BIC = GIBAATWW.

Bussintilaus Wienissä, maksuväline Master Card Bussintilaus Wienissä, maksuväline Diners Club Bussintilaus Wienissä, maksuväline Visa Card