Wiener Bustransfer Bestellung auf Deutsch Französisch Busrundfahrten Buchung Wien Busreisebüro Wien Busbestellung Spanisch Busunternehmen Wiener Busausflüge Niederländisch Information Busvermietung Wien Polnisch Tschechisch Minibusvermietung Wiener Busrundfahrten Busausflüge Kroatisch Busrundfahrten Wien Bustransfers Schwedisch Busvermietung Wien Busreisen Wien Busunternehmer Finnisch Griechisch Bustransfers Wien Busse
Minibusse Wien Vermietung Englisch Busreisen Italienisch Busrundfahrten Wien Minibusvermietung Portugiesisch Busausflüge Wien Ungarisch Busrundfahrten Wien Minibusse Busbestellung Wien Rumänisch Busreisebüro Slowakisch Busreisen Information Bustransfers Busunternehmen Wien Slowenisch Busrundfahrten Busreisen Norwegisch Bustransfers Wien Wiener Busrundfahrten Angebote Dänisch Türkisch Busunternehmer Wien Busausflüge
 
Tel.: +43 1 966 02 61 |
Iznajmljivanje autobusa u Beču: iznajmljivanje autobusa i minbusova za autobusne ture, izlete i prijevoze.

Iznajmljivanje autobusa i minubusova u Beču

Dobrodošli na ViennaBus.com! Ako vam treba autobus ili minubus za autobusnu turističku turu, prijevoz ili izlet u Beču, iz Beča ili za Beč onda ste došli na pravo mjesto. Naš visokoprofesionalni tim Vam nudi najam autobusa i minibusova za sve vrste događaja, od turističkih gradskih tura Bečom, prijevoza autobusom na izložbe i druge vrste događaja, pa do prijevoza do zračne luke Schwechat u Beču, kao i do zračne luke u Bratislavi. Bit će nam drago ako Vam s našim autobusima i minibusovima budemo u mogućnosti pomoći, a na svako vaše pitanje upućeno na ćemo rado odgovoriti u svako doba dana.

Rado ćemo Vam pomoći i pri planiranju vašeg putovanja u Beč i na razna događanja u Beču, dati Vam savjet pri odabiru restorana, a obavit ćemo za vas i rezervacije stolova, hotela, kao i što možemo osigurati turističke vodiče, vođe putova, hostese, event organizatore, tumače, nabaviti koncertne karte, organizirati obilaske grada, muzeja i pomoći vam i s drugim uslugama vezanim za kulturna i turistička događanja u Beču.

Pitanja vezana za naručivanje i iznajmljivanje autobusa možete poslati na sljedećim jezicima:
njemačkom, engleskom, francuskom, talijanskom, španjolskom, mađarskom, rumunjskom, ruskom i bugarskom jeziku.
Znači želiti unajmiti autobus u Beču
Stichwortliste

Kako biste za autobusne ture, prijevoze autobusom ili izlete iznajmili autobus ili minibus molimo Vas da upotrijebite naš obrazaca za naručivanje autobusa ili da nam pošaljete poruku elektronskom poštom na . Naš stručni uredski tim će vam dati kompetentne savjete i odmah će vam izračunati ponudu za vašu narudžbu autobusa. U posebno hitnim slučajevima stojimo Vam na raspolaganju i na telefonski broj +43 1 966 02 61. Molimo Vas da obratite pozornost na to da su nam pri naručivanju autobusa za prijevoze autobusima i za izlete autobusima potrebni sljedeći podaci kako bismo Vam na brzi i efikasni način pomogli pri udovoljavanju potreba vaše narudžbe.

  • Ime i prezime, telefonski broj i adresa elektronske pošte naručitelja
  • Datum, vrijeme početka i trajanje željene autobusne ture
  • Broj putnika i svrha putovanja
  • Broj i vrsta traženog prijevoznog sredstva (bus, minibus)
  • Željena veličina autobusa, označavanje autobusa i oprema autobusa
  • Mjesto polaska i cilj putovanja, eventualna stajališta
  • Ime i prezime i broj mobilnog telefona kontakt osobe tijekom putovanja
Naputak: Za osobe smanjene mobilnosti nudimo prijevoz autobusima i izlete autobusima u minibusovima prilagođenim za prijevoz invaliskih kolica.

Nakon ispunjavanja obrasca u roku od obično nekoliko sati ćete dobiti ponudu s detaljnim cjenovnim pregledom vaše narudžbe najma autobusa ili minibusa. Ovu ponudu možete odmah iskoristiti i kao narudžbeni obrazac. Kako biste izvršili narudžbu autobusa jednostavno faksom ili poštom pošaljite potpisani obrazac. Nakon toga ćete dobiti našu potvrdu sa svim važnim podacima vezanim za autobusnu turističku turu ili prijevoz do Beča ili iz Beča. Na sva vaša pitanja ćemo u svako doba dana rado odgovoriti na . Radujemo se svakoj vašoj poruci!

Informacije ponuditelja prema austrijskom Zakonu o medijima i e-trgovini

Online iznajmljivanje autobusa i minibusova za autobusne prijevoze, ture i izlete na www.viennabus.com je usluga tvrtke City Tours, Porezni identifikacijski broj je ATU62174845, a sjedište u A-1120 Beč, Rosaliagasse 19/6. Matični broj upisa u registru Trgovačkog suda u Beču 270290k. Tvrtka je vođena od strane ravnatelja tvrtke Alexander Ehrlich i Radosveta Ehrlich, članica Gospodarske komore u Beču u sektoru turističkih agencija, upisana na popisu tour operatora u saveznom Ministarstvu za gospodarstvo i rad pod brojem 2006/0029 i u Registru za obradu podataka pod DVR brojem 3000394. Svi od strane ViennaBus-a sklopljeni ugovori podliježu odredbama "Općih uvjeta ugovora" od strane City Tours. Zaštita prava klijenta je ostvarena putem ERSTE Bank AG pod garancijskim brojem 18.317.005, kao vršitelja europskog putnog osiguranja, Augasse 5-7, A-1090 Beč. Važeći sud je onaj u Beču, a podaci za tuzemne uplate glase: Erste Bank, Gudrunstrasse 122, A-1100 Wien, BLZ 20111, Konto Nummer 28546155600; für internationale Zahlungen: IBAN = AT85 2011 1285 4615 5600, BIC = GIBAATWW.

Naručivanje autobusa u Beču s plaćanjem putem Master Card kartica. Naručivanje autobusa u Beču s plaćanjem putem Diners Club kartica. Naručivanje autobusa u Beču s plaćanjem putem Visa Card kartica.