Tel.: +43 1 966 02 61 |
bus te huur, minibusverhuur voor Wenen en omgeving

Bus en minibus te huur in Wenen

Welkom op de website van ViennaBus.com! Zocht U een bus of minibus te huur? In dit geval bent U aan het goede adres! Dankzij de website van ViennaBus.com hebt U de mogelijkheid om bus, minibus of coach tu huur voor een reis naar of uit Wenen. Ons Team stelt voor om een bus te boek voor toeristen excursies, overdrachten naar het stadscentrum voor speciale evenementen, overdracht van het luchthaven naar Wenen of van het luchthaven van Bratislava naar Wenen en de omgeving. We zullen blij zijn om u te helpen met onze toeristische diensten. Mocht u meer informatie staan wij tot uw beschikking! U kunt ons schrijven op het volgende e-mailadres: .

We zullen ook blij zijn om u te helpen bij de organisatie van busreizen naar Wenen evenals uw toeristisch programma. ViennaBus kan u aan goede restaurants aanbevelen en neemt graag zorg voor reserveringen vaan hotel kamers. Wij bieden professionele gids, interpreter en tolken diensten. Wij kunnen ook zorgen voor het boeken van uw concertkaartjes. Aarzel niet om contact met ons opnemen. Wij kunnen u ook informeren over de koetstochten, de rondleidingen (steden, musea) en andere toeristische en culturele diensten in Wenen.

U kunt ons uw vragen over busverhuur in de volgende talen:
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Hongaars, Roemeens, Russisch en Bulgaars.
Te huur een bus in Wenen:
Stichwortliste

Te huur een bus of minibus voor uitstapjes of overdrachten verzoeken wij u vriendelijk om ons "bestelformulier" te gebruiken. U kunt ons ook een e-mail zenden om een bus te reserveren: . Ons team zal u graag adviseren en beantwoorden aan uw behoeften zo snel mogelijk. In geval van nood kunt u ons per telefoon bereiken: +43 1 966 02 61. Wij vragen u de volgende informatie om snel en effectief beantwoordt aan uw behoeften te zijn:

  • Naam, telefoonnummer, adres van de klant
  • Datum, aanvang en einde van de gewenste dienst
  • Aantal van passagiers, de beoogde bestemming
  • Aantal van gewenste voertuig (bus, minibus)
  • Grootte van het gewenste voertuig, bewegwijzering (reclame) wilt apparaat dat u wilt
  • Plaats van vertrek en aankomst van de dienst en mogelijke etappen
  • Naam en nummer van de mobiele telefoon van de organisator
Opmerking : Voor mensen met beperkte mobiliteit bieden wij u met gespecialiseerde bus voor excursies, rondleidingen!

Na het verzenden van uw aanvraag, zal u een bestek met de prijs van de gewenste diensten. U kunt dit bestek als een boekingsformulier benutten. Ter bevestiging van uw bestelling invullen en ondertekenen alstublieft de offerte voordat U de bestek per post of fax terugzendt. U ontvangt van ons een herbevestiging, met inbegrip van alle belangrijke informatie over uw dienstverlening (overdracht, rondleidingen, excursies ut en naar Wenen). Wij blijven tot uw beschikking voor alle vragen: .

Afdruk van de dienstverlener

VienneBus is een service aangeboden door City Tours Oostenrijk, BTW ATU62174845, hoofdkwartier Rosaliagasse 19/6, A-1120 Wien (Wenen). Geregistreerde bedrijven met de rechtbank van koophandel te Wenen onder het aantal: 270290k. Aandeelhouder : Alexander Ehrlich en Radosveta Ehrlich. Lid van de Kamer van Koophandel van Wenen (sectie reisbureaus), op de lijst van touroperators in het federale ministerie van Economie en Arbeid onder het aantal: 2006/0029 en het register van de gegevensverwerking onder het aantal: DVR 3000394. Elk contract getekend met ViennaBus is onderworpen aan voorwaarden van de verkoop van City Tours Oostenrijk. De veiligheid van de betaling van de klant wordt gegarandeerd door ERSTE Bank AG onder het aantal: 18.317.005. Executeurs: Europäische Reiseversicherung, Augasse 5-7, A-1090 Wien (Wenen). In geval van geschil wordt de rechtbank van Wenen bij exclusieve bevoegd. Bankgegevens voor binnenlandse betalingen: Erste Bank, Gudrunstrasse 122, A-1100 Wien (Wenen), BLZ 20111, rekeningnummer: 28546155600. Bankgegevens voor internationale betalingen: IBAN = AT85 2011 1285 4615 5600, BIC = GIBAATWW.

te huur een bus in Wenen. Betaling per mastercard te boekr een bus in Wenen. Betaling per Diners Club te huur een bus in Wenen. Betaling per Visa Card