Tel.: +43 1 966 02 61 |
Hos Bus rental Vienna coach transfers Austria kan du reservere minibus til city tours I Wien

Bus og minibus leje i Wien

Velkommen til ViennaBus.com! Ønsker du at leje en bus og minibus til byrundture I og omkring Wien, eller til og fra Wien er du velkommen til at se nærmere på vores hjemmeside. Vores team af gode medarbejdere er klar til at hjælpe dig med leje af busser til byrundture I Wien. Vi tilbyder naturligvis også transfers til events rundt og I omkring Wien ligesom vi gerne henter og bringer Dem til og fra Wien og eller Bratislava Lufthavn i Slovakiet. Vi er glade for at kunne tilbyde Dem vores bus service og har De nogle spørgsmål er De velkommen til at kontakte os på !

Vi tilbyder at planlægge din rejse til Wien inklusiv sightseeing. Hos ViennaBus kan du også reservere hotel og bordbestillinger på restaurant, ligesom vi også hjælper med at arrangere besøg på museer, historiske bygninger, andre kulturelle institutioner, teatre forestillinger, koncertbilletter og andre turistarrangementer efter eget valg.

Har du spørgsmål vedrørende din rejse kan vi tilbyde dig hjælp på følgende sprog:
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk, Spansk, Ungarsk, Rumænsk, Russisk og Bulgarsk
Hvordan bookes en bus I Wien

I forbindelse med leje af bus eller minibus til rundture eller transfers venligst udfyld vores "booking skema" eller send os en e-mail til . Vores salgsteam som er veluddannet og meget erfaren står klar til at hjælpe dig med at give dig ideer til oplevelser i Wien ligesom vi hurtigt udarbejder et skræddersyet tilbud som passer til dit behov. Ønsker du at tale med vores salgsteam kan du ringe på +43 1 966 02 61. For at vi kan hjælpe dig effektivt og hurtigt beder vi dig ved henvendelse at have følgende informationer klar:

  • Navn, Telefonnummer og e-mailadresse,
  • Dato for afrejse og rejsens varighed med bus,
  • Antal rejsende and destination for din rejse,
  • Antal ønskede busser eller minibusser at leje,
  • Størrelse på de ønskede busser inklusiv ønsker til bussens faciliteter,
  • Opsamlingssted (By hvorfra der er afgang) ønske om slutdestination inklusiv eventuelle ønsker om stop på turen,
  • Navn og telefonnummer på den rejseansvarlige person.
Bemærk: For handicappede personer kan vi tilbyde ture med guide eller transfers i specialbyggede busser.

Kort tid efter du har fremsendt dine ønsker til os modtager du et tilbud som indeholder pris på leje af bus eller minibus og på øvrige ønsker. Hvis tilbuddet accepteres kan det bruges til at bestille bus - eller minibus. Du behøver blot at underskrive tilbuddet og sende det retur til os via brev eller fax. Straks vi har modtaget brevet vil du modtage en ordrebekræftelse indeholdende alle de nødvendige rejseoplysninger. Vi er altid til din disposition og du kan kontakte os på . Vi ser frem til at høre fra Dem!

Vi lever altid op til Østrisk medie og internetlov; Information om rejsearrangøren

Ønsker du at bestille en bus eller minibus kan det gøres på www.viennabus.com. Denne service leveres af City Tours Austria, CVR ATU66115401, hovedkontor: Rosaliagasse 19/6 A-1120 Wien. Selskabsregisteret nummer 355042x. Direktører: Alexander Ehrlich og Katarina Bachner, medlem af handelskammeret i Wien under afdelingen for rejsebureauer med nummer 2011/0010 og DVR 3000394. Alt samarbejde med ViennaBus sker efter brancheforeningen "City Tours Austrias retningsliner". Deres betaling for rejsen er garantered af Zürich Insurance under garantien nummer 701.014.823.504, i tilfælde af behov kontakte dem: Europäische Reiseversicherung, Kratochwjlestraße 4, A-1220 Wien. Retskreds er Wien. Bankkonto: Nationale indbetalinger Erste Bank, Gudrunstrasse 122, A-1100 Wien, bankkode nummer 20111, kontonummer 29513769500; for internationale betalinger: IBAN = AT04 2011 1295 1376 9500, BIC = GIBAATWW.

Guided ture I Wien. Betaling kan ske med Master Card Guided ture I Wien. Betaling kan ske med Diners Club Guided ture I Wien. Betaling kan ske med Visa Card